Moore Greece Newsletter - Special Edition
This newsletter provides information to Moore Stephens S.A. Greece newsletter subscribers.
www.moore.gr

ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ - Special Edition (Ιούνιος 2016): Η Moore Stephens υποστηρικτής του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας
 Επιχειρήσεις |  Λογιστική & Χρηματοοικονομική Αναφορά |  Ναυτιλία |  Φορολογία

 

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την συνεργασία της Moore Stephens με το θεσμό του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας.

Με την καινοτομία συνυφασμένη με την κουλτούρα μας, είμαστε περήφανοι υποστηρικτές του θεσμού, παρέχοντας στους νικητές, ουσιαστική βοήθεια μέσα από ένα πακέτο εξαιρετικών υπηρεσιών, που περιλαμβάνει λογιστική και φοροτεχνική υποστήριξη καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες. 

       


Stay Informed
forwardSubscribe / Manage
forwardForward to a colleague
websiteVisit Website
contactContact us
facebookFollow us on facebook
twitterFollow us on twitter
linkedinFollow us on linkedin
homeΠροηγούμενα Newsletters
Η Moore Stephens κερδίζει το Lloyd’s List Intelligence Big Data Award
Tο Ελληνικό Βραβείο ΕπιχειρηματικότηταςTο Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας
 Επιχειρήσεις |  Λογιστική & Χρηματοοικονομική Αναφορά |  Ναυτιλία |  Φορολογία

Το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας ιδρύθηκε το 2012 με στόχο την τόνωση του επιχειρηματικού πνεύματος στην Ελλάδα,  υποστηρίζοντας τις πλέον υποσχόμενες νέες επιχειρήσεις. Το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας διαχειρίζεται και χρηματοδοτείται για λογαριασμό της Ελληνικής Πρωτοβουλίας από το Libra Group, το οποίο έχει δεσμευτεί για χρηματοδότηση ύψους 10.000.000€ προς το θεσμό. 

Tο Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας αναδεικνύει και προωθεί νέες επιχειρήσεις, αξιολογώντας τις ως προς την καινοτομία, τη βιωσιμότητα, τη χρηματοοικονομική σύνεση και τη δημιουργία θέσεων εργασίας στην Ελλάδα. H κριτική επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από επιτυχημένους επιχειρηματίες και πολύπειρα στελέχη, εξέτασε φέτος 1.100 για να καταλήξει στην ανακοίνωση των νικητών σε μια λαμπρή τελετή, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάσση.


Οι νικητές και τα βραβείαΟι νικητές και τα βραβεία
 Επιχειρήσεις |  Λογιστική & Χρηματοοικονομική Αναφορά |  Ναυτιλία |  Φορολογία

Οι νικητές του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας για το 2016 είναι οι: Blueground, Bubbllz και Raymetrics, με δραστηριότητες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών κλάδων, από φιλοξενία, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ, έως μετεωρολογία.

Οι νικήτριες εταιρείες θα λάβουν χρηματοδότηση ύψους €1.250.000, συμβουλευτική καθοδήγηση (mentoring), καθώς και ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών επιχειρηματικής υποστήριξης (νομικά, λογιστικά, μάρκετινγκ, τεχνολογία, επικοινωνία και διαχείριση ανθρωπίνου δυναμικού). Η συνεχής υποστήριξη που θα λάβουν από το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας και τους συνεργάτες του, θα συμβάλλει ουσιαστικά στην επιτυχημένη εφαρμογή των επιχειρηματικών σχεδίων τους, ενώ αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της αποστολής του Βραβείου για τον εντοπισμό και την ενθάρρυνση των πιο ελπιδοφόρων νέων επιχειρηματικών προτάσεων στην Ελλάδα.


Η Moore Stephens στη τελετή απονομήςΗ Moore Stephens στη τελετή απονομής
 Επιχειρήσεις |  Λογιστική & Χρηματοοικονομική Αναφορά |  Ναυτιλία |  Φορολογία

Ο κ. Κώστας Κωνσταντίνου, Managing Partner της Moore Stephens Ελλάδας, με τον κ. Jimmy Αθανασόπουλο, Πρόεδρο του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας και τον κ. Αλέξανδρο Νούσια, Director του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας.


Περισσότερα

Επικοινωνήστε μαζί μας
Moore Stephens AE
Ακτή Μιαούλη 93,18 538 Πειραιάς
Τ.Θ. 80 132
Tel. +30 2130 186100
Fax +30 2130 186101
www.moore.gr
Moore Stephens in Greece since 1963
Damianos ConstantinouΔαμιανός Κωνσταντίνου
Founder
damianos.constantinou@moore.gr
Costas ConstantinouΚώστας Κωνσταντίνου
Managing Partner
costas.constantinou@moore.gr
Panayiotis VarelasΠαναγιώτης Βαρελάς
Tax Consulting Partner
panayiotis.varelas@moore.gr
Dionisis GalanisΔιονύσης Γαλάνης
Audit Partner
dionisis.galanis@moore.gr
Charalambo EvlambidesΧαράλαμπος Ευλαμπίδης
Tax Partner
charalambos.evlambides@moore.gr
Theodosis IgnatidisΘεοδόσης Ιγνατίδης
Head of Audit
theodosis.ignatidis@moore.gr
Panayiotis HatziantonoglouΠηνελόπη Κασανή
Governance, Risk & Assurance Partner
pinelopi.kassani@moore.gr
Michael OrfanidesΜιχάλης Ορφανίδης
Audit Partner
michael.orfanidis@moore.gr
Chrysostomos ChrysostomouΣτέλλα Παλαιολόγου
Audit Partner
stella.paleologou@moore.gr
Diamantis DiamantarawΠάρης Τζαμουράνης
Audit Partner
paris.tzamouranis@moore.gr
Panayiotis HatziantonoglouΠαναγιώτης Χατζηαντώνογλου
Audit Partner
panayiotis.hatziantonoglou@moore.gr
Chrysostomos ChrysostomouΧρυσόστομος Χρυσοστόμου
M. Director - MS Accounting Services A.E.
chrysostomos.chrysostomou@moore.gr

Πιστεύουμε πως, κατά το χρόνο της δημοσίευσης, οι πληροφορίες σε αυτό το ενημερωτικό δελτίο είναι σωστές, αλλά δεν μπορούμε να δεχτούμε οποιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια που προκαλείται σε οποιοδήποτε πρόσωπο, ως αποτέλεσμα της δράσης ή της αποχής από δράση, βάσει οποιουδήποτε στοιχείου στο παρόν .
Το παρόν δημοσιεύθηκε από την © Moore Stephens Α.Ε. Ελλάδας, μια εταιρεία-μέλος της Moore Stephens International Limited, μια παγκόσμια ένωση ανεξάρτητων επιχειρήσεων. Η Moore Stephens Α.Ε. είναι μια εταιρεία που έχει συσταθεί σύμφωνα με τους νόμους της Ελλάδας και που παρέχει ελεγκτικές εργασίες και άλλες επαγγελματικές υπηρεσίες σε πελάτες.
Αυτό το μήνυμα πληροί τις προϋποθέσεις της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί διαφημιστικών μηνυμάτων: «Κάθε μήνυμα θα πρέπει να φέρει τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα ευκρινώς και θα πρέπει να δίνει στον δέκτη τη δυνατότητα διαγραφής. Οδηγία 2002/58/EC του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Έγγραφο A5-270/2001 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».
Αυτό το e-mail δεν μπορεί να θεωρηθεί spam εφόσον αναγράφονται τα στοιχεία του αποστολέα και οι διαδικασίες διαγραφής από τη λίστα παραληπτών. Αν είσαστε σε αυτή τη λίστα κατά λάθος ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο θέλετε να διαγραφεί το e-mail σας, πατήστε εδώ για διαγραφή.